Munkaerő kölcsönzés


Az emberi erőforrások hatékony tervezése és menedzselése minden társaság számára kiemelt jelentőségű. Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk ezen a területen segíti ügyfeleinket, jellemzően szellemi területen. Szolgáltatásunk biztosítja a rugalmas munkaerő-gazdálkodást, illetve a munkaerő költségeinek optimalizálását. A munkavállalók foglalkoztatása során teljes körű munkaügyi, adóügyi és bérszámfejtési adminisztrációt végzünk, csökkentve ezzel a partnercég adminisztrációs terheit és költségeit, illetve biztosítva a jogszabályi megfelelést.

Szolgáltatásunk főbb előnyei:
  • A munkaerő kölcsönzés díja nem munkabér, hanem költségként elszámolható
  • Ügyfeleinknél nem merül fel adminisztrációs feladat, a beléptetéstől a dolgozó kilépésig mi végezzük a HR és adminisztrációs feladatokat
  • Szezonális vagy váratlan munkaerő igény esetén gyorsan tudunk segíteni
  • Átmeneti erőforrás hiány, jellemzően szülési szabadság vagy betegség esetén pótoljuk a kiesett kollégát
  • Létszámstop esetén is bővítheti erőforrásait ügyfelünk

A megfelelő munkaerő megtalálása minden esetben kiemelt fontossággal bír. Igény esetén recruitment/keresési csapatunk segít a tökéletes kolléga megtalálásában, így ezzel sem kell ügyfelünknek foglalkoznia, ezzel rengeteg energiát és adminisztrációs időt spórolva nekik. Minden esetet egyedinek tekintünk, dedikált kollégák kísérik végig a teljes folyamatot a megfelelő munkatárs keresésétől egészen a kölcsönzési idő végéig.

Kapcsolat