Élelmiszer és agrár


Az élelmiszeripar és az agrárágazat őstermelői és beszállítói a klímaváltozás, az élelmezésbiztonsági, gazdasági és a politikai feltételek állandó változása miatt folyamatosan új kihívásokkal néznek szembe. A Moore Global tagvállalatai az agrár és élelmiszeripari szektor ügyfeleinek széles körű speciális szolgáltatásokat nyújtanak a világ minden pontján.

Az agrár és élelmiszeripari szektor vállalkozásai rugalmasságot, a speciális szabályok mély ismeretét és a folyamatosan változó körülményekhez való gyors alkalmazkodást igénylik a tanácsadóktól. A Moore Global Network tagvállalatai a világ minden tájáról támogatják a mezőgazdasági ügyfeleiket, és segítik őket a szabályozásokban való eligazodásban annak érdekében, hogy az ágazat fejlődhessen.

Értjük azokat a problémákat, melyekkel a mezőgazdasági vállalatok küzdenek és támogatjuk a szektor szereplőit a pénzügyi döntések meghozatalában, legyen szó akár könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálati kérdésről, vagy adótanácsadói, pénzügyi tanácsadói feladatokról. Segítünk ügyfeleinknek a finanszírozási szerződésben, restrukturálásban, vagy a vezetést támogató kontrolling rendszer kiépítésében.

Tapasztalt üzleti tanácsadóink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Amennyiben bármelyik élelmiszeripari, agrár szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük küldjön levelet az
 office@mooreglobal.hu email címre.

Várjuk jelentkezését!