Hotel és Turizmus Tanácsadás


A Moore turizmus üzleti tanácsadási szakága minden esetben hozzáadott értéket állít elő ügyfelei számára, függetlenül attól, hogy az iparág mely területén fejlesztenek, tulajdonolnak, finanszíroznak vagy működtetnek.

Irodánk olyan regionális leisure and hospitality, vagyis a turizmust, mint iparágat széleskörűen kiszolgáló szakértői központ, mely a Moore nemzetközi hálózat szinergiáit és kapcsolatrendszerét budapesti bázissal használja ki.

A Moore helyi szakértő csapata által ügyfeleink egyszerre profitálnak a cég nemzetközisége és a mély, magyarországi piacismeret, kiterjedt helyi kapcsolati háló és bizonyított szakértelem rendelkezésre állásából.

A világjárvány után a belföldi és nemzetközi utazókért folytatott verseny, jogszabályi változások, felülvizsgálatot igénylő finanszírozási konstrukciók, újonnan megjelenő szállodakoncepciók és turisztikai attrakciók, úti célok és a technológiai fejlődés mind kulcsfontosságú iparági változások. Ezek a változások jelentős hatással vannak az iparág minden piaci szereplőjére. Büszkék vagyunk arra, hogy a  változó körülmények között is körültekintő, gyakorlatias és integrált tanácsokat adunk ennek a dinamikus, kompetitív, mégis emberközpontú szektornak.

Szakterületünk a stratégiai és fejlesztési tanácsadás, szoros együttműködésben tulajdonosokkal, fejlesztőkkel, finanszírozókkal, üzemeltetőkkel, önkormányzatokkal és más iparági érdekelt felekkel. Az innovációt minden tevékenységünkben szem előtt tartjuk, elősegítve a növekedést és az együttműködést üzleti partnereinkkel: hitelintézetektől és nemzeti ügynökségektől az innovatív start-up-okig egyaránt.

A Moore Hungary csapata gyakorlottan azonosítja azon piaci mozgatórugókat, melyek megértésével az ügyfeleink számára minden helyzetben világos megoldásokat kínálunk.

Kapcsolat