Pénzügyi szektor


A Moore Hungary szakértői hosszú évek óta jelen vannak a hazai pénzintézeti tanácsadásban, melynek több szektorával kapcsolatban mélyreható ismereteket és jelentős tapasztalatot sajátítottak el különféle tanácsadási projektek kivitelezése során.

A Moore Hungary szakértői jelentős üzleti, pénzügyi, adótanácsadói tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek a pénzintézeti szektor teljes spektrumában: megbízóik körében megtalálhatók bankok, magyar és nemzetközi kockázatitőke-alapok, valamint biztosítók egyaránt. Tanácsadási szolgáltatások teljes körét, üzletértékeléseket, átvilágításokat, továbbá testre szabott üzleti, stratégiai, és tranzakciós tanácsadást is kínálunk.

A Moore Hungary globális hálózatának erőforrásai és tudásbázisa biztosítja számunkra a globális és regionális piaci információk mindenkori rendelkezésre állását. Nemzetközi tapasztalatunkra, valamint a helyi gazdasági környezet pontos ismeretére alapozva dolgozzuk ki személyre szabott megoldásainkat, mind nemzetközi, mind hazai vonatkozású projektek és megbízások során.

Amennyiben bármelyik pénzintézeti szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük küldjön levelet részünkre az
 office@mooreglobal.hu email címre.

Várjuk jelentkezését!