Telekommunikáció és média


Ehhez a sokszínű és kreatív ágazathoz olyan üzleti, pénzügyi és adótanácsadókra van szükség, akik a stratégiai elemekre összpontosítanak, de közben figyelemmel kísérik a többi fontos részletet is. A Moore Global tagvállalatai megértik a telekommunikáció és média iparágban tevékenykedő társaságok működését és ennek megfelelően üzleti, pénzügyi, számviteli és adótanácsadással támogatják ügyfeleinket az ágazat minden területén, legyen az film, TV, színház, rádió, reklám, marketing szolgáltatások, zene, játék, kiadói kiadványok, márkával ellátott tartalmak, PR, vagy akár design és médiatechnológia.

A telekommunikációs társaságok és a médiavállalkozások napjainkban egyre inkább nemzetközivé válnak, így a médiára szakosodott Moore Global tagvállalatokkal biztosan megtalálja a saját médiaüzletének megfelelő tanácsadóját.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az iparág legsikeresebb vállalataival együttműködve a Moore Global tagvállalatai mélyrehatóan megismerték, hogy mi vezérli valójában az iparág vállalatait. Célunk, hogy ezen tapasztalatot felhasználva, adó- és pénzügyi tanácsadói csapatunkkal együttműködve maximalizáljuk az Önök profitábilis működését.

Szívesen segítünk Önöknek növekedési stratégia kidolgozásában, nemzetközi adótervezésekben, cégek felvásárlásában vagy eladásában, számviteli kérdésekben, finanszírozásban vagy akár restrukturálásban.

Amennyiben bármelyik telekommunikációs vagy médiaszolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük küldjön levelet az
 office@mooreglobal.hu email címre.

Várjuk jelentkezését!