A SZÉKESFEHÉRVÁRI HOTEL MAGYAR KIRÁLY A MOORE HUNGARY KÍSÉRETÉVEL CSATLAKOZIK AZ ACCOR CSOPORT KITERJEDT MAGYARORSZÁGI PORTFÓLIÓJÁHOZ

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HOTEL MAGYAR KIRÁLY A MOORE HUNGARY KÍSÉRETÉVEL CSATLAKOZIK AZ ACCOR CSOPORT KITERJEDT MAGYARORSZÁGI PORTFÓLIÓJÁHOZ

Az Accor, globális jelenléttel rendelkező szállodavállalat tovább bővíti elismert márkákból álló portfólióját Magyarországon. Idén nyártól a székesfehérvári Hotel Magyar Király franchise megállapodás keretében, a Moore Hungary kíséretével csatlakozik a csoport kiterjedt piaci portfóliójához.

Büszkék vagyunk, hogy a Moore Hungary segíthette közreműködésével a székesfehérvári Mercure Hotel Magyar Király szálloda nemzetközi szállodavállalathoz való csatlakozását. A város kiemelt részén elhelyezkedő történelmi szállodaépület ezentúl a világszerte elismert Accor hotel csoport részeként működhet tovább a nemzetközileg és már hazánkban is kiemelt márkaismertségű Mercure brand alatt.

Az ügylet során a Moore Hungary szakértő jogi tanácsadást és nemzetközi hotel szakmai tanácsadási iránymutatást nyújtott a tárgyalási folyamat során, biztosítva a zökkenőmentes és sikeres tranzakciót minden érintett fél számára. A Hotel Magyar Kiraly Accor általi márka akvizíciója újabb jelentős lépés a magyarországi szállodapiac számára a nemzetközi versenyképesség tovább erősödése felé, és a Moore Hungary számára megtisztelő, hogy kulcsszerepet játszhatott ennek megvalósításában.

A 19. század elejéig visszanyúló, gazdag múlttal büszkélkedő szálloda az elmúlt években felújításokon esett át, hogy megőrizze versenyképességét. Az Accor működést támogató eszközeinek köszönhetően a szálloda hamarosan a város elsőszámú szállodájává válik és még kiemelkedőbb sikereket érhet el az üzleti és szabadidős utazók megszólításában egyaránt.

"Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk Székesfehérvár szállodapiacának meghatározó versenyképesség erősítésében, és bízunk abban, hogy a Mercure Hotel Magyar Kiraly az Accor márkája alatt tovább fog virágozni" - mondta Takacs Márton, a Moore Hungary szálloda ingatlan tanácsadói szárnyának vezetője. "Jogi és hotel ingatlan szakértőkből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa, és büszkék vagyunk arra, hogy segíthettünk ennek az izgalmas projektnek a megvalósításában" – tette hozzá Boross Ákos, a Moore ügyvezető partnere.

"A Mercure márka minden egyes felső-középkategóriás szállodája egyedi, de mindegyikben ugyanaz a szenvedély a magas színvonalú szolgáltatások iránt. A Mercure hotelek lehetővé teszik vendégeink számára, hogy minden desztináció valós értékajánlatát tapasztalják meg, mivel a hotelek mesélnek a helyszínről és annak kulturális örökségéről" - mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója. "A projekt kulcsfontosságú lehetőség számunkra, hogy bővítsük regionális hálózatunkat Magyarországon és Budapest környékén."

"Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan vezető világszintű lefedettséggel rendelkező partnerrel dolgozhatunk együtt, mint az Accor és annak Európában páratlan márkakínálatával. Örülünk, hogy Székesfehérvár történelmi szállodája egy jól ismert nemzetközi márkára építhet, amely magas színvonalú vendégélményt nyújt az utazóknak" - mondta Molnár Albert a Balance 99 Zrt. befektetési csoporttól, a szálloda tulajdonosától.







 
Kövessen minket a LinkedIn-en is további friss hírekért!