BUDAPESTI VEZETÉSSEL KOORDINÁLJÁK A MOORE GLOBAL HOTEL ÉS TURIZMUS TANÁCSADÁSI TEVÉKENYSÉGÉT

BUDAPESTI VEZETÉSSEL KOORDINÁLJÁK A MOORE GLOBAL HOTEL ÉS TURIZMUS TANÁCSADÁSI TEVÉKENYSÉGÉT

Takács Márton lett a 113 országban jelenlévő globális tanácsadó cég turisztikai szektorvezetője

Takács Mártont, a Moore Hungary Hotel és Turizmus tanácsadási üzletágának vezetőjét nevezték ki a Moore Global újonnan megalakult Hotel és Turizmus munkacsoportjának élére. A globális szektorvezetők feladata a 113 országban működő 233 Moore tagvállalat közötti együttműködés erősítése az adott iparágban.

A közgazdász végzettségű szakember több mint egy évtizedes szállodafejlesztésre, illetve turizmusfejlesztési stratégiára fókuszáló nemzetközi tanácsadói múlttal rendelkezik. Pályafutása során már több, mint száz komplex szállodaberuházási és turizmus iparági projektben vett részt.

A Hotel és Turizmus szektor mellett most két további szektor is kialakításra került a Moore hálózatán belül: a Pénzügyi Szolgáltatások szektor élére Ewen Fleminget, a Johnston Carmichael londoni irodavezetőjét, az ESG (Környezet, Társadalom és Irányítás) szektor vezetőjének pedig Mary Tresselt, a kaliforniai Armanino LLP üzletágvezetőjét nevezték ki.


A világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló vállalataként ismert Moore Global már számos iparágban létrehozta azokat szektorokat, amelyeknek célja a hálózaton belüli tudás hatékony megosztása, együttműködések kialakítása, tréningek és újítások végrehajtása annak érdekében, hogy a hálózatban jelenlévő legjobb gyakorlatok valamennyi üzleti partner és alkalmazott számára elérhetővé váljanak.

Takács Márton kinevezése tovább erősíti a Moore Hungary szektorban betöltött nemzetközi hotel és turizmus tanácsadási tudásközpont-szerepét, mely központnak így dinamikusan szélesednek tovább kapacitásépítési és információelérési képességei.

A Moore Global eredeti sajtóközleménye az alábbi linken olvasható:

Moore Global looks to the future, appointing new sector leads | Moore (moore-global.com)

A Moore Global
A több mint 110 évvel ezelőtt egy londoni irodából induló Moore Global ma a világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló hálózata. A világ több mint 100 országában jelenlévő hálózat több mint 600 független irodával rendelkezik, munkatársainak száma meghaladja a 30 ezer főt. A csoport árbevétele a legutóbbi pénzügyi év során meghaladta a 3 milliárd dollárt.

A Moore Global szolgáltatásai 2021 márciusától a hazai piacon is közvetlenül elérhetőek. A Moore Hungary már induláskor is csaknem 100 fős szakértői csapatával a tanácsadási szolgáltatások teljes körét kínálja az üzleti, pénzügyi, adó- és számviteli tanácsadás, illetve a könyvvizsgálat területén.

Gyorsan változó világunkban a Moore stratégiai iránymutatással és praktikus tanácsokkal támogatja ügyfeleit a bonyolult szabályozói és változó piaci környezet, valamint iparági adottságok átlátásában és megértésében, ezen keresztül pedig a legjobb megoldások megtalálásában.

 
További információ
Takács Márton
tel: +36 70 944 2468
e-mail: 
marton.takacs@mooreglobal.hu