A MARRIOTT INTERNATIONAL MEGÁLLAPODÁST ÍRT ALÁ A MOORE HUNGARY RÉSZVÉTELÉVEL

A MARRIOTT INTERNATIONAL MEGÁLLAPODÁST ÍRT ALÁ A MOORE HUNGARY RÉSZVÉTELÉVEL

A Marriott International megállapodást írt alá a Riva's Hotels & Resorts-al „MARRIOTT HOTELS” márkájának horvátországi bevezetéséről
 
A Marriott International 2022. január 27-én bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Riva's Hotels & Resorts-al a vállalat 30 szállodamárkából álló portfóliójának zászlóshajó, „core” brand-je, a Marriott Hotels Horvátországba történő behozataláról. A szállodaprojekt Marriott Hotels márkához való csatlakozását, nemzetközi hotel tanácsadási és jogi tanácsadási komplex szakmai tevékenységével a Moore Hungary támogatta. A népszerű Opatija Riviérán, Iciciben létrejövő újépítésű szálloda a nemzetközileg is egyre népszerűbb utazási célpontnak számító Isztriai-félszigeten, gyönyörű természeti-, és épített környezetben fog elhelyezkedni. A jelenleg építés alatt álló ingatlan várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit.

"A Marriott Hotels márka horvátországi bevezetése megerősíti a nemzetközi szállodamárkák iránti keresletet, amelyet a régióban tapasztalunk. Jelenleg négy Marriott ingatlant foglal magába portfóliónk a főbb városokban, és még idén egy újabb jön. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Riva's Hotels & Resorts-al együttműködve debütálhatunk a Marriott Hotels szállodamárkával ezen a fantasztikus tengerparti helyen, az Isztriai-félszigeten, folytatva a növekedésünket ebben a régióban" - mondta Pankaj Birla, a Marriott International kelet-európai alelnöke.

"Nagyon örülünk a Marriott International-lel való együttműködésnek. Reményeink szerint azzal, hogy a szálloda egy világszerte elismert márka része, képesek leszünk szabadidős és üzleti vendégeket vonzani az európai és nemzetközi piacokról. Emellett a horvát tengerpartot, mint desztinációt is ismertebbé tehetjük" - nyilatkozta Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy cégünk, a Moore Hungary lehetett az a nemzetközi tanácsadócég, aki Horvátország egyetlen Marriott Hotels márkájú szállodájának megvalósulásához hozzájárulhatott. Ez nem csak a Marriott International, de a teljes horvátországi hotelpiac számára stratégiai jelentőségű lépés, hiszen a márka belépése általános indikációja egy jelentős piacbővülési folyamatnak.” - mondta Takács Márton, a Moore Hungary és a Moore Global hotel és turizmus szektorvezetője.

A Moore Hungary és a Moore Legal Hungary nemzetközi szállodaszakmai és jogi tanácsadási együttműködése olyan, komplex, a régiós tanácsadói piacon egyedülálló értékkínálatot nyújt ügyfeleinek, mellyel rövid idő alatt vált a szektor vezető szereplőjévé.

„Mindig öröm számunkra, ha a Moore Hungary szállodaszakmai csapatával karöltve támogathatjuk ügyfeleinket ilyen jelentős regionális szállodapiaci projektekben.  Külön öröm számunkra, hogy az Opatija Marriott Hotel menedzsment szerződés feltételeit a Marriott zürichi központjának jogi és üzletfejlesztési csapatával több hónapig folytatott tárgyalássorozat eredményeként sikerült lezárnunk, mindkét fél kölcsönös megelégedésére.” – tette hozzá dr. Kovács Márton, a Moore Legal Kovács Ügyvédi Iroda vezető partnere.”

A várhatóan 187 vendégszobás Opatija Marriott Hotel a szabadidős és üzleti utazókat egyaránt várja majd. A tervek szerint minden vendégszoba teraszos lesz, és hét darab, két-hálószobás villa is szerepel a családokat és csoportokat is kiszolgáló tervekben. A szabadidős szolgáltatások listáján két kültéri és beltéri medence, fitneszközpont és spa is szerepel. A szálloda öt éttermet és bárt is tervez, köztük medencebárt. A márkára jellemző „Greatroom lobby” a vendégek és a helyi lakosok számára napközbeni közösségi központként szolgálhat majd. Az üzleti utazók és a csoportos találkozók számára várhatóan több, mint 430 négyzetméternyi korszerű tárgyalótér áll majd rendelkezésre.



Opatija városa jól ismert üdülőhely, amely a 19. századra nyúlik vissza. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető Horvátország fővárosából, a regionális városokból, valamint Olaszországból, Ausztriából, Magyarországról és Németországból. A rijekai repülőtér mindössze 45 perc alatt elérhető, és a környék összes fontos úti célja jól megközelíthető közúton. A szomszédos Rijeka városa a térség fő gazdasági, oktatási és kulturális központja, amely fejlett kikötővel, hajógyártási kapacitással és turisztikai erővel rendelkező tengeri központként is szolgál. A projektszállodától könnyedén elérhető turisztikai attrakciók között van Motovun, a hegytetőn fekvő történelmi város, az Ucka Natúrparkot és a pulai történelmi amfiteátrum is.

Az Opatija Marriott Hotel várhatóan csatlakozik a Marriott International meglévő portfóliójához Horvátország kulcsfontosságú turisztikai és üzleti célpontjain, amely magában foglalja a zágrábi Westin Hotel-t és Sheraton Hotel-t, valamint a Sheraton Dubronik Riviera, a Le Méridien, Lav, Split és a 2023-ra tervezett AC by Marriott Hotel, Split szállodát.

 
Moore Hungary, a Moore Global hálózat része.
A több mint 110 évvel ezelőtt egy londoni irodából induló Moore Global ma a világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló hálózata. A világ több mint 100 országában jelenlévő hálózat több mint 600 független irodával rendelkezik, munkatársainak száma meghaladja a 30 ezer főt. A csoport árbevétele a legutóbbi pénzügyi év során meghaladta a 3 milliárd USA dollárt.

A Moore Global szolgáltatásai 2021. márciusától a hazai piacon is közvetlenül elérhetőek. A Moore Hungary 150 fős szakértői csapatával a tanácsadási szolgáltatások teljes körét kínálja az üzleti, pénzügyi, jogi, adó- és számviteli tanácsadás, illetve a könyvvizsgálat területén.

Gyorsan változó világunkban a Moore stratégiai iránymutatással és praktikus tanácsokkal támogatja ügyfeleit a bonyolult szabályozói és változó piaci környezet, valamint iparági adottságok átlátásában és megértésében, ezen keresztül pedig a legjobb megoldások megtalálásában.

A Moore Hungary és szolgáltatásai kapcsán bővebb információ a tanácsadócég weboldalán érhető el:

www.mooreglobal.hu

Emellett tartsa velünk a kapcsolatot az Instagram-on is @Moore_hungary oldalon és Linkedin-en az alábbi link alatt:
https://www.linkedin.com/company/moorehungary/

 
A Marriott International-ről
A Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) székhelye Bethesda, Maryland, USA, és 30 vezető márka alatt 138 országban és területen, közel 8200 ingatlanból álló portfóliót foglal magába, 138 vezető márkával. A Marriott világszerte szállodákat üzemeltet és franchise-alapon üzemeltet, valamint üdülőhelyeket engedélyez. A vállalat kínálja a Marriott Bonvoy®-t, a magasan díjazott utazási programját. További információkért látogasson el weboldalunkra a www.Marriott.com, a legfrissebb vállalati hírekért pedig látogasson el a www.MarriottNewscenter.com weboldalra. Emellett tartsa velünk a kapcsolatot a Facebookon, valamint a @MarriottIntl oldalon a Twitteren és az Instagramon.
 

 
A Marriott Hotels®-ről
A világszerte több mint 65 országban és területen található közel 600 szállodával és üdülőhellyel a Marriott Hotels® továbbra is a vendéglátás művészetét emeli - a márka élő öröksége, hogy az embereket helyezi előtérbe -, biztosítva, hogy a vendégek mindig úgy érezzék, hogy a tartózkodásuk alatt mélyen törődnek velük. A Marriott Hotels magasra teszi a lécet azáltal, hogy következetesen szívből jövő szolgáltatást nyújt, modern, kényelmes terekkel, és a hétköznapokon túlmutató élményeket nyújt. Ahogy a globális utazók igényei és elvárásai fejlődnek, úgy a Marriott Hotels is fejlődik, és az iparág élére áll olyan innovációkkal, mint a Greatroom lobby és a mobil vendégszolgálatok, amelyek felemelik a stílust, a dizájnt és a technológiát. További információkért látogasson el a www.MarriottHotels.com weboldalra, és maradjon kapcsolatban a Facebookon, a @marriott Twitteren és a @marriotthotels Instagramon. A Marriott Hotels büszkén vesz részt a Marriott Bonvoy®-ban, a Marriott International globális utazási programjában. A program a tagoknak a globális márkák rendkívüli portfólióját, exkluzív élményeket kínál a Marriott Bonvoy Moments programban, valamint páratlan előnyöket, köztük ingyenes éjszakákat és az Elite státusz elismerését. Az ingyenes regisztrációhoz vagy a programmal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.MarriottBonvoy.com weboldalra.





 
Kövessen minket a LinkedIn-en is további friss hírekért!