Társasági jog, M&A

Jelentős belföldi és nemzetközi befektetési társaságoknak, valamint pénzintézeteknek biztosítunk komplex jogi szolgáltatásokat a társasági jog valamennyi területén, ugyanúgy általános corporate maintenance jelleggel (statika), valamint vállalatfelvásárlások és egyesülések lebonyolításában (dinamika).

Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-20-ban csapatunk részt vett az utóbbi évtizedek legnagyobb magyarországi bankokat értintői társasági jogi tranzakciójában, de jelentős mérető tranzakciókat bonyolítottunk le nem csak a pénzügyi szektorban, hanem a szállodaiparban, energiaiparban, építőiparban, IT, hírközlési, műsorszolgálató szektorban egyaránt, nem csak hazai, hanem cross-border ügyletekben is.

Ugyancsak kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk kockázati befektetők képviseletében start-up vállalkozásokba történő befektetések strukturálásával és lebonyolításával kapcsolatban – 2018 óta immár több mint 100 ilyen tranzakcióban vettünk részt jellemzően befektetői oldalon.

Az irodánk tagjai munkánk elismeréseként a Budapesti Értéktőzsde oktatási központja, a Budapest Insitute of Banking (BIB) felkérésére és szervezésében M&A kurzust tartottunk elsősorban hitelintézeti és pénzügyi szakemberek számára. Az International Comperative Legal Guide (ICLG) által kiadott, összesen 31 ország magántőke-piaci helyzetét bemutató nemzetközi kiadvány Magyarországra vonatkozó fejezetét az ICLG megkeresése alapján 2019 óta szintén az iroda tagjai írják.

M&A, jogi due diligence szolgáltatások